ebys
EBYS Kullanımı İçin Yapılması Gerekenler

Elektronik Belge Yönetim Sistemi(EBYS)ni kullanacak personelin Hacettepe Üniversitesi e-posta kullanıcı hesabına sahip olması gerekmektedir.

Hacettepe Üniversitesi e-posta kullanıcı hesabına sahip olmayan personelimiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığına kurum kimlikleri ile başvurarak @hacettepe.edu.tr uzantılı  e-posta kullanıcı hesabını açtırabilirler. Sahip olanlar ise var olan e-posta kullanıcı hesabını kullanabilirler.

Yeni EBYS de oturum açmadaki Kullanıcı Adı ve Şifreniz @hacettepe.edu.tr uzantılı  e-posta kullanıcı hesabınızla aynıdır.

Eski BYS de kullanıcı olarak tanımlı personelimiz yeni EBYS de de kullanıcı olarak tanımlanmışlardır. Yeni EBYS ye giriş sorunu yaşayan personelimiz görev yapmış olduğu birimin EBYS Birim Sorumlularına başvurarak EBYS de kullanıcı ve birim kullanıcı yetkilerini kontrol ettirebilirler.